Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Vil du gerne være en del af Chas. Hude?


Varemærkerådgiver/Advokatfuldmægtig

Brænder du for IPR? Så har du muligheden for at blive en del af et stærkt team hos Chas. Hude.

Chas. Hudes kunder forventer løsninger og rådgivning af højeste kvalitet og vægter et tæt og tillidsfuldt samspil med os højt. Derfor leverer vi jura- og IPR-ekspertise, der sætter nye trends i branchen.

Som ny varemærkerådgiver/advokatfuldmægtig vil du blive en del af en omfattende strategi-proces med mulighed for at få indflydelse på det fremtidige Chas. Hude. For at skabe værdi for vores kunder skal du være med til at sikre, at vi fortsat udbygger vores høje kvalitet og fremtrædende markedsposition.

Din profil:

  • Du er cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Du er parat til at tage ansvar og arbejder struktureret
  • Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau
  • Du rådgiver med kundens behov som pejlemærke
  • Du er en teamspiller, der kan tage et selvstændigt ansvar
  • Du har overblik med sans for systematik og detaljer
  • Du er analytisk og serviceorienteret

Dine arbejdsopgaver:

Sammen med vores rådgivere skal du blandt andet rådgive vores danske og udenlandske kunder om beskyttelse af IPR, herunder specielt varemærke-, domæne- og designrettigheder i ind- og udland samt udarbejdelse af strategier. Derudover vil du skulle deltage i retssagsarbejde og retssagsrådgivning.

Dit nye job:

Som varemærkerådgiver/advokatfuldmægtig får du en række gode og ambitiøse kollegaer og et flerstrenget job fyldt med spændende udfordringer og personlig frihed. Medarbejderne hos Chas. Hude er højt kvalificerede, og vi lægger vægt på faglig udvikling og uddannelse. Dine kommende kollegaer er alle med til at påvirke dagligdagen og sætte præg på virksomheden. Du vil derfor blive en del af et engageret, fagligt og socialt miljø.

Vi tilbyder derudover en attraktiv lønpakke, fleksible arbejdsforhold samt diverse personalegoder, der matcher de kompetencer og den erfaring, du bringer med til vores virksomhed. Vi lægger vægt på, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Næste skridt:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat, partner Thorbjørn Swanstrøm på telefon 2774 3439. Vil du være en del af et stærkt IP-team, skal du sende din ansøgning til HR-chef Tina Lundgaard på tl@chashude.com. Vi afholder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Download opslaget som PDF her