Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Chas.Hude A/S søger strategisk CFO

Chas. Hude – markedsledende dansk virksomhed inden for IPR-rådgivning - søger en strategisk CFO med udpræget forretningsforståelse og flair for IT.

Værdiskabende sparringspartner
Din solide erfaring med økonomistyring, ledelsesrapportering og din forretningsforståelse, gør dig til en kompetent sparringspartner for virksomhedens administrerende direktør i arbejdet med at skabe værdi og retning for virksomheden. Du refererer direkte til den administrerende direktør.

Du får det overordnede ansvar for driften af virksomhedens økonomi og IT – strategisk såvel som operationelt, og du sikrer integration mellem de to funktioner i samarbejde med medarbejderne.

Strategiske økonomi- og IT-opgaver
Du får ansvaret for at de planlagte økonomiopgaver, såsom årsregnskaber og budgetter, bliver håndteret med stor akkuratesse og i overensstemmelse med gældende standarder. Derudover er du ansvarlig for udvikling af relevante rapporter og styringsværktøjer, samt udarbejdelse af procedurebeskrivelser og implementering heraf.

Du sørger for, at den administrerende direktør har den nødvendige finansielle ledelsesinformation, der gør at beslutninger om økonomi kan træffes på et oplyst og dokumenteret grundlag.

Samtidig rådgiver du den administrerende direktør i forhold til den overordnet IT-infrastruktur og tilhørende udvikling, med henblik på at sikre et effektivt og brugervenligt system for organisationen som helhed. Herunder implementering af digitaliseringsprojekt og nye IT-systemer.

Du evner derfor at køre flere projekter ad gangen på tværs af organisationen. Med dine lederevner og gennemslagskraft formår du at skabe tilslutning og medarbejderejerskab til projekterne, så alle involverede arbejder i samme retning, og i overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategi.

Førende IPR-virksomhed
Chas. Hude er markedsleder inden for rådgivning af immaterielle rettigheder, og er en agil sparringspartner med et stærkt kompetencefelt af juridiske og tekniske akademikere, der hver især er specialister inden for deres felt.

Virksomhedskulturen bygger på en meget høj faglighed, hvor fornyelse og tradition går hånd i hånd. Innovation er centralt i Chas. Hudes rådgivning, der samtidig bygger på respekt for virksomhedens historie, traditioner og værdier.

Chas. Hude har et stærkt internationalt udsyn og samarbejder med lokale agenter i mere end 150 lande. Flere af deres rådgivere er således certificerede i at arbejde under den europæiske patent- og varemærkemyndighed, og er derfor gearet til rådgivning i tværkulturelle sammenhænge.

Om dig
Vi forventer, at du til denne stilling har veldokumenterede resultater, og en solid erfaring i at varetage økonomi og IT i forretningsstrategiske sammenhænge.

Du evner at tænke på tværs af projekter, besidder gode samarbejdsegenskaber og har en klar forståelse af brugerperspektivet i forbindelse med udviklingen og implementeringen af kundebetjente IT-løsninger.
Din specialviden på økonomiområdet er et must, og er parret med generalistviden om IT.

Du har viljestyrke, diplomatisk tæft, er struktureret og handlekraftig med en sund naturlig optimisme.

Stærke engelskkundskaber forventes både mundtligt og skriftligt.

Det er en fordel, hvis du tidligere har fungeret i lignende rolle specielt inden for rådgivningsbranchen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Marc Dulong hos MINDWEISS A/S på mobil 60 13 91 09. Ansøgning og CV sendes til md@mindweiss.com

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København
Virksomhed: CHAS. HUDE A/S