Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Chas. Hude søger alsidig jurastuderende

Hvis du er stud. jur., er godt i gang med bachelordelen, er vild med IPR (Intellectual Property Rights), parat til at smøge ærmerne op og er interesseret i at få et samlet indblik i, hvordan en IPR virksomhed fungerer, så er du måske den studerende, vi søger.

Dine opgaver vil først og fremmest være knyttet til varemærketeamet, men vi hylder princippet om en flad organisation, så du vil også fra tid til anden blive bedt om at hjælpe til med andre opgaver. En af de andre opgaver er fx at passe receptionen. Udover at du i perioder vil være Chas. Hudes stemme udadtil, når du sidder i receptionen, får du også et godt overblik over virksomheden og det sags- og kundeflow, der er.

Du vil i det hele taget få en ret bred portefølje af opgaver. De fleste af dem er administrative opgaver, der knytter sig til varemærketeamet. Det vil typisk dreje sig om:

-  Administration af overvågningsrapporter
- Administration af forundersøgelser
- Opdatering af kunde- og varemærkekartotek
- Assistere rådgiverne og administratorerne med diverse ad hoc opgaver

Som person er du nysgerrig, selvstændig og initiativrig. Du skal trives godt med et miks af opgaver, der også betyder, at du i dit arbejde kommer til at veksle mellem meget selvstændige opgaver, rutineopgaver og opgaver, der løses af teamet i fællesskab.

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge.

Vi tilbyder en attraktiv løn, fleksible arbejdsforhold samt et miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleader Brit Olesen på telefon 5199 3476. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde som studerende hos Chas. Hude kan du ringe til en af vores studentermedarbejdere, Monica Siv Petersen på 3319 3445, eller Simone Mai Petersen på 3319 3445. Hvis du vil søge jobbet, skal du sende din ansøgning til HR-chef Tina Lundgaard på tl@chashude.com. Vi påbegynder samtaler i uge 44 med henblik på tiltrædelse snarest muligt.