Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Patenter

Patenter er en investering, der sikrer dig eneretten til din opfindelse og værner om din markedsposition.

Beskyt din viden og optimér din konkurrenceevne. Den rette patentstrategi forvandler dine gode idéer til forretningsmæssige aktiver.

Vores fornemmeste opgave er at beskytte vores kunders kerneviden og sikre at de får størst muligt udbytte af deres investering i viden og teknologi.

Vores patentrådgivere yder strategisk rådgivning om brug af national og international patentpraksis i forbindelse med udvikling af vores kunders produktudviklings- og markedsføringsstrategier.

Specialer
Inden for patentrådgivning er vores specialer organisk og uorganisk kemi, bioteknologi, lægemidler, medicoteknik, elektronik, software, generel mekanik, mekanisk teknologi og plastteknologi.

Vi rådgiver i hele processen fra udarbejdelse af patentansøgninger over beskyttelse og håndhævelse af rettigheder til kommercialisering og forhandling af licensaftaler. Vi rådgiver også i forbindelse med krænkelser og retstvister.

Erfarne rådgivere
Vores patentrådgivere har en teknisk / naturvidenskabelig kandidatuddannelse, suppleret med en patentfaglig uddannelse. Dertil kommer en bred erfaring fra tidligere ansættelses-forhold i forskningsverdenen eller erhvervslivet.