Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Varemærker

Har du sikret dig rettighederne til dine forretningskendetegn?

Når det gælder nyt design, produktnavn, slogan, varemærke eller logo, er det afgørende at vide om du træder andre for nær.

Krænkelsessager koster på bundlinjen og er spild af kreativt udviklingsarbejde. Undersøg derfor markedet og beskyt dine unikke kendetegn i tide - så er du også sikret, hvis andre efterligner dig.  

Specialister i beskyttelse
Vores juridiske rådgivere er specialister i national og international beskyttelse af varemærker, design og domænenavne. De hjælper vores kunder med at udarbejde varemærke- og designstrategier, der sikrer at deres varemærker og design beskyttes og udnyttes optimalt som unikke forretningskendetegn i deres markedsføring. De rådgiver også i forbindelse med krænkelser af rettigheder, konflikter, piratkopiering og forfalskning.  

Pas på dine mærker
Vores varemærkeafdeling administrerer varemærkeporteføljer for danske og udenlandske virksomheder og udarbejder indledende varemærkeundersøgelser og -analyser i forbindelse med produktlanceringer og selskabsetablering.  

Varemærker er afgørende for en virksomheds markedsposition. Derfor er det afgørende at passe på og pleje sine varemærker, f.eks. gennem registrering på centrale markeder og global overvågning med det formål at sætte ind over for evt. kopister.