Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Hele viften af varemærkespecialer

Hos Ronald A/S designer og sælger de brugskunst, modevarer og accessories. Det kræver en stærk rådgiver med dyb indsigt i IPR.

"Ronald er et design- og handelshus, hvor de bogstavelig talt handler med hele verden," fortæller varemærkeekspert og partner i Chas. Hude, Thorbjørn Swanstrøm. "De får ikke alene produceret herhjemme og i udlandet, men sælger også på tværs af grænserne. Det betyder, at de skal sikre sig mod krænkelser, og samtidig sikre sig, at de ikke krænker andres rettigheder."

Denne meget komplekse forretningskonstruktion betyder, at Ronald A/S har brug for hele viften af varemærkespecialer hos Chas. Hude: De skal beskytte egne rettigheder og passe på ikke at træde andre over tæerne.

"Chas. Hude hjælper os med at registrere og vedligeholde vores varemærker og designs, så vi står så stærkt som muligt med vores egne produkter," forklarer administrerende direktør Kenneth Plummer fra Ronald A/S. "Samtidig er de os behjælpelige med at undersøge markedet og vurdere konkrete varer, så vi ikke selv bliver sagsøgt for krænkelser."

Det er med andre ord noget af en jungle at navigere på så grænseløst et marked, og derfor sætter de hos Ronald A/S pris på den brede vifte af kompetencer hos Chas. Hude: "Vi bevæger os i et minefelt, når vi for eksempel handler så meget med leverandører i Kina og Indien, men vi er trygge ved Chas. Hudes rådgivning og anbefalinger," slutter administrerende direktør Kenneth Plummer.

www.ronald.dk