Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

ALLE HUDERNE

Vores medarbejdere er vores videnscenter. Vi beskæftiger højtuddannede og kompetente eksperter inden for rådgivning om imaterielle rettigheder.

Flere af vores patentrådgivere er European Patent Attorneys og vores juridiske rådgivere er tillige European Trade Mark & Design Attorneys. Det betyder, at de er europæiske specialister inden for IPR-området med ret til at indlevere og forsvare patent- og varemærkeansøgninger ved den europæiske patentmyndighed og varemærkemyndighed. 

Vores patentrådgiverne har en teknisk/videnskabelig kandidatuddannelse. Vores juridiske rådgivere, som yder rådgivning om varemærker, design og domænenavne, har juridiske kandidatuddannelser. 

Vores medarbejdere har bred erfaring fra tidligere ansættelsesforhold i erhvervslivet. Vi lægger desuden vægt på, at vores medarbejdere løbende udvikler deres forretningsforståelse for at kunne matche vores kunders behov for rådgivning om IPR-baseret forretningsudvikling.

Du finder flere oplysninger om hver enkel af vores medarbejdere herunder, hvor du også kan sortere medarbejderne efter hvilken afdeling, de er tilknyttet.

Geert Jessen

Geert Jessen

ØkonomiassistentLæs mere

Helle Rasmussen

Helle Rasmussen

Inprotech specialistLæs mere

Jeanette Holm Mouritsen

Jeanette Holm Mouritsen

Økonomi-og Administrationschef
CFOLæs mere

Mads Damkjaer

Mads Damkjær

KommunikationsrådgiverLæs mere

Tina Lundgaard

Tina Lundgaard

HR-chef, direktionssekretærLæs mere

Vibeke Johansen

Vibeke Johansen

KantinemedhjælperLæs mere