Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Chas. Hude A/S styrker sin patentafdeling yderligere

08. oktober 2013

Chas. Hude styrker sin patentafdeling yderligere med ansættelsen af Jens F. B. Rasmussen som patentrådgiver og Rikke Kjær som patentadministrator pr. 1. oktober 2013.

Jens har arbejdet med patentrådgivning siden 2010 med fokus på udarbejdelse og sagsbehandling af nationale som internationale patentansøgninger, især inden for kemi, fysik og mekanik. Jens er uddannet civilingeniør i teknisk fysik fra DTU og Ph.d. i fysik/elektrokemi fra Risø-DTU. Han har forsket i brændselsceller og katalyse ved brug af bl.a. spektroskopi, spektrometri og mikroskopi, og har desuden arbejdet med hospitalsfysik. Jens kommer fra en stilling som patentagent hos Holme Patent.

Rikke kommer fra en stilling som patentadministrator hos Awapatent, hvor hun siden 2008 har arbejdet med patentansøgninger i Danmark og udlandet, dialog og kommunikation med internationale myndigheder samt oversættelser til engelsk og fransk. Rikke har en uddannelse som bachelor i erhvervssprog (fransk/spansk) samt Cand.ling.merc. i kommunikation og faglig formidling, Fransk fra CBS i København.