Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Chas. Hude anbefales i IAM Patent 1000 analyse

13. juni 2014

Den internationalt anerkendte publikation Intellectual Asset Management (IAM) har netop offentliggjort deres store analyse "IAM Patent 1000: The World´s Leading Patent Practitioners". Årets analyse omfatter 41 forskellige lande, og anbefaler Chas. Hude for kvalifikationer og evne til at fastholde det kommercielle fokus i rådgivningen af kunderne.

IAM fremhæver, at Chas. Hudes patentteam blev styrket væsentligt i 2013, bl.a. med ansættelserne af Patentdirektør og Partner Marianne Johansen og Partner Jesper Mark Wenzel, herunder også etablering af et patentkontor i Aarhus. Jesper Mark Wenzel fremhæves specifikt for sin strategiske know-how som "Patent 1000 Recommended Individual 2014". I 2013 blev tillige Patent Attorney Jens F. B. Rasmussen tilknyttet patentteamet, ligesom  Ingólfur Pálsson og Anders E. Hjelmencrantz blev optaget som Partnere i Chas. Hude. Endelig fremhæver IAM, at Chas. Hude har en årelang tradition og erfaring med Intellectual Property Rights.

"Vi er naturligvis glade for IAMs anbefaling, og især for at de påskønner det fokus, og den indsats der ydes i Chas. Hude med henblik på at bringe os helt i front inden for patentområdet i Danmark", kommenterer Marianne Johansen.

Hele IAM Patent 1000 2014 analysen kan læses her: www.iam1000.com