Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Følg dine sager tæt med Chas. Hudes nye kundeadgang

13. november 2014


Nu kan du som kunde følge dine sager online med Chas. Hudes nye kundeadgang. Når du er oprettet i systemet, kan du når som helst logge ind øverst til højre på www.chashude.dk  og se den aktuelle status på:

  • Varemærkeansøgninger og -registreringer
  • Patentansøgninger og -registreringer
  • Domæneregistreringer
  • Designansøgninger og -registreringer


Få et samlet overblik- og hent dokumentationen
Kundeadgangen sikrer dig et samlet overblik: Status på den enkelte sag eller familier af sager i forhold til det planlagte forløb samt kommende deadlines, fornyelser m.v. Samtidig er der dokumentation til rådighed for download.

Disse informationer er nu direkte tilgængelige, når det passer dig, hvor du tidligere hver gang skulle gå gennem din rådgiver eller administrator. Det kan du naturligvis stadig, for vi lægger vægt på personlig dialog. Men ligesom alle er vant til fordelene ved at bruge netbank og lignende tjenester, gør kundeadgangen det nemt for dig selv at have overblik over alle dine sager.

Åbenhed skaber bedre service
Målet med det nye system er, at du som kunde skal opleve en god service. Den høje tilgængelighed og større åbenhed gør hverdagen nemmere.

Vi glæder os over, at den nye kundeadgang har fået en positiv modtagelse. En af de første tilkendegivelser er kommet fra Harboes Bryggeri A/S, der roser det nye system bl.a. for sin overskuelighed og mange relevante informationer.

Det er planen, at systemet løbende skal udbygges, så du får online adgang til endnu flere informationer.

Kontakt din rådgiver hos Chas. Hude, hvis du og dit firma også ønsker jeres egen kundeadgang.