Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Rådgivning på højeste niveau

25. juni 2015

Intellectual Asset Management anbefaler Chas. Hude
Chas. Hude er igen blevet anbefalet for sin høje ekspertise inden for patenter af den internationalt anerkendte publikation Intellectual Asset Management, IAM. Det sker i den netop offentliggjorte analyse "IAM Patent 1000: The World's Leading Patent Practitioners", der omfatter mere end 40 lande.

Den nye 2015 analyse fremhæver bl.a.: "Chas. Hude markerede sig i tiden op til folkeafstemningen om den fælles EU Patentdomstol ved at lancere en informationskampagne, hvor materialet informerede befolkningen om betydningen af den fælles domstol. En kampagne, der blev godt modtaget.

Firmaet arbejder i engagerede teams af specialister, som giver kunderne en holistisk vejledning, der løser problemerne fra en række forskellige vinkler. Partner Jesper Mark Wenzel udmærker sig med sin eksakte viden om patentering og vurdering af krænkelser inden for mekaniske, elektroniske og computer teknologier".

Chas. Hude fortsat helt i front som varemærkerådgiver i Danmark
Managing Intellectual Property, MIP, har for 6. år i træk nomineret Chas. Hude helt i top i sin årlige anbefaling af varemærkerådgivere i Danmark. Den netop offentliggjorte 2015 rangering er resultatet af research og interviews blandt personer i IP-branchen og industrien.

I MIP's tilsvarende analyse af patentrådgivere vurderes Chas. Hude et niveau højere end i 2014, og partner Jesper Mark Wenzel fastholder sin status som IP Star.

World Trademark Review anbefaler en Chas. Hude rådgiver
Det internationale magasin World Trademark Review, WTR, kommer hvert år med sin vurdering af, hvem der er de 1.000 mest kompetente varemærkerådgivere. I 2015-udgaven fremhæves Partner Henrik Jespersen, European Trade Mark & Design Attorney: "Henrik Jespersen har en dyb viden om national og europæisk varemærkelovgivning – og er en fremragende forhandler".

Nu kan tre rådgivere fra Chas. Hude repræsentere vores kunder ved den Europæiske Patentdomstol
Partner Jesper Mark Wenzel, European Patent & Design Attorney, har netop bestået ”Diploma Course on Patent Litigation in Europe”, arrangeret af CEIPI/EPI og afholdt af Strasbourg Universitet. Dermed kan Jesper som den tredje rådgiver fra Chas. Hude repræsentere danske virksomheder ved den nye Europæiske Patentdomstol (Unified Patent Court).

Diplomkurset omhandler bl.a. praksis i de tre hovedlande, Tyskland, Frankrig og England, samt praksis for, hvordan domme håndhæves i lande, som den reelt ikke gælder for – herunder de konventioner, hvor man anerkender andre landes domme.

Patentdirektør Marianne Johansen samt partner Ingólfur Pálsson er Chas. Hudes øvrige rådgivere med møderet for den kommende enhedspatentdomstol.