Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Navne der gør en forskel

22. juni 2016

Hos Chas. Hude går vi altid den ekstra mil for vores kunder, som kan være med til at vinde en sag eller afværge et angreb på kundens ip-rettigheder. Det er et spørgsmål om dedikation og en høj grad af faglighed. Og det er et spørgsmål om teamwork, så alle kompetencer kommer i spil, når det kræves.

Hos Chas. Hude møder kunderne et hold med mange forskellige spillere. Vi udfylder hver vores individuelle rolle og har forskellige specialer, når det gælder om at beskytte, overvåge, håndhæve og forsvare vores kunders kerneviden og immaterielle rettigheder. Sammen står vi stærkt på vores kunders vegne.

De internationale medier
De udenlandske fagmedier har fået øje på vores individualister, og vi er altid stolte, når vores fagfolk bliver bemærket. Ikke mindst hos GlobeBMG – Globe Business Media Group – som står bag hhv. World Trademark Review™, hvor fokus er på varemærker, samt IAM®, der har hovedvægt på patentrettigheder.

Henrik Jespersen
Partner og specialist inden for europæisk varemærkelovgivning. Fremhæves som en af de førende fagfolk inden for varemærker af World Trademark Review™. Henrik er Cand. Jur. og rådgiver inden for bl.a. varemærke-, design- og domænenavnsbeskyttelse herunder strategi, undersøgelser og analyser, konflikter, piratkopiering, forfalskning, forhandlinger og aftaler. Særlig indsigt i designbeskyttelse og –strategi.

Marianne Johansen
Adm. direktør og partner, europæisk patent- og designadvokat. IAM fremhæver Marianne for hendes erfaring og lange karriere, der omfatter flere ledende stillinger. Hun rådgiver om patentering, indsigelses- og appelsager, IPR-strategiske spørgsmål samt krænkelsesvurderinger. Ekspertise inden for lægemidler, bio- og genteknologi, lægemiddelkemi, genteknologi, immunologi, vacciner samt medicinske behandlinger og diagnose.

Jesper Mark Wenzel
Partner og europæisk patent- og designadvokat. IAM fremhæver Jesper for bl.a. hans omhyggelige og fagligt velfunderede tilgang til patentrettigheder, ligesom de noterer hans kompetence inden for amerikansk lovgivning. Jesper Mark Wenzels speciale er rådgivning om patentering og krænkelsesvurderinger inden for mekanik, elektronik og software, rådgivning inden for indsigelser og appeller samt rådgivning inden for patent- og virksomhedsstrategi.