Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Chas. Hude – stjerner der lyser endnu klarere

07. juni 2017

Igen i år er tre rådgivere hos Chas. Hude blevet tildelt de prestigefyldte IP Stars. Det drejer sig om administrerende direktør Marianne Johansen, partner Jesper Mark Wenzel og partner Thorbjørn Swanstrøm. Det er det førende, internationale tidsskrift inden for patenter, varemærker og designbeskyttelse, Managing Intellectual Property, der står bag prisen.

Hvert år vurderer det anerkendte fagmagasin Managing Intellectual Property kvaliteten af de ydelser, som IP-virksomheder tilbyder kunderne.

Igen i år har magasinets analyse vurderet, at Chas. Hude råder over ikke mindre end tre rådgivere der lyser så klart på IP-firmamentet, at de bliver tildelt IP-stjerner som rådgivere i særklasse.

Det drejer sig om adm.dir Marianne Johansen, partner Jesper Mark Wenzel og partner Thorbjørn Swanstrøm, der atter har imponeret under den kritiske vurdering hos Managing Intellectual Property.

Magasinet har siden 1996 analyseret branchen grundigt gennem blandt andet interview med kunder, konkurrenter og kolleger og på denne baggrund rangeret rådgivere og virksomheder. Undersøgelserne er anonyme og non-profit, og man kan ikke indstille sig selv til en nominering.

IPR der skaber værdi
Tildelingen af stjernerne skaber glæde hos administrerende direktør, Marianne Johansen

”Det betyder, at vores kunder vurderer, at det arbejde vi udfører skaber værdi for dem og deres virksomhed. Og det er jo lige netop det vi er sat i verden for. Vores primære succeskriterie er at hjælpe kunderne til bedst muligt at løfte deres kommercielle potentiale, ” forklarer hun

Chas. Hude yder strategisk rådgivning inden for alle aspekter af IPR - fra udarbejdelse af patent- og varemærkeansøgninger, indsigelser, beskyttelse og håndhævelse af rettigheder til kommercialisering og forhandling af licensaftaler, og er en af landets førende virksomheder på området.