Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Stjernerne fortsætter med at kaste glans over Chas. Hude

18. maj 2018

De prestigefyldte IP Stars blev igen i år tildelt tre rådgivere fra Chas. Hude: Administrerende direktør Marianne Johansen, partner Jesper Mark Wenzel og partner Thorbjørn Swanstrøm. Hvert år bliver den eftertragtede pris uddelt af det førende, internationale tidsskrift inden for IPR, Managing Intellectual Property.

Hvert år vurderer det toneangivende medie indenfor IPR, Managing Intellectual Property (MIP), kvaliteten af de ydelser, som IPR-virksomheder tilbyder kunder og samarbejdspartnere verden over.
Magasinets analyser har igen i 2018 konkluderet, at Chas. Hude råder over ikke mindre end tre rådgivere, der lyser så klart op i det globale IPR-landskab, at de bliver tildelt IP-stjerner som rådgivere i særklasse.

Det drejer sig om administrerende direktør Marianne Johansen, partner Jesper Mark Wenzel og partner Thorbjørn Swanstrøm, der atter har imponeret MIP under den kritiske gennemgang af IPR-branchen.

Siden 1996 har magasinet analyseret branchen grundigt gennem blandt andet interview med kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere og kolleger og på denne baggrund rangeret rådgivere og virksomheder. Undersøgelserne er anonyme og non-profit, og man kan ikke indstille sig selv til en nominering.

Værdiskabende rådgivning
Tildelingen af stjernerne skaber endnu engang glæde hos administrerende direktør, Marianne Johansen:

”Konklusionen er ret klar: spørger man vores kunder og samarbejdspartnere, så vurderer de, at vores ydelser skaber merværdi. Så vi lever op til vores succeskriterie, som er at hjælpe kunderne til bedst muligt at løfte det kommercielle potentiale, ” siger hun.

Chas. Hude yder strategisk rådgivning inden for alle aspekter af IPR - fra udarbejdelse af patent- og varemærkeansøgninger, indsigelser, beskyttelse og håndhævelse af rettigheder til kommercialisering og forhandling af licensaftaler, og er en af landets førende virksomheder på området.