Accept af cookies fra Chas. Hude

Vi benytter cookies til flere formål, bl.a. til at forbedre din brug og oplevelse af hjemmesiden.

 

Rettighedseksperterne fra IPR-virksomheden Chas. Hude lancerer iværksætter-univers

01. november 2018

Nye iværksættere, der har en bæredygtig idé, kan finde hjælp til alt hvad der handler om rettigheder hos Chas. Hude

I disse dage ruller et iværksætterrettet univers ud på Facebook. Afsender er en af landets førende virksomheder inden for rettighedsbeskyttelse, Chas. Hude. Universet hedder ”Iværksætteri med Chas. Hude”, og Facebook-siden bærer samme navn.

Målgruppen er iværksættere, som er drevet af passionen for at skabe løsninger, der kommer alle til gode, og som har behov for at få hjælp til at sikre deres rettigheder i form af for eksempel aftaler, patenter, varemærker eller design. Målet er at yde effektiv rådgivning til iværksætterne til en overkommelig, fast pris.

”Vi oplever alt for tit, at gode idéer lider en stille død, inden de kan komme til sin ret og komme forbrugere og samfund til gode, fordi iværksætterne ikke har nok fokus på at sikre deres rettigheder. Det kan betyde, at iværksætteren mister eneretten til opfindelsen eller muligheden for at opbygge et stærkt brand. Og dermed forsvinder forretningsgrundlaget for en ellers god idé,” fortæller administrerende direktør hos Chas. Hude, Marianne Johansen.

Chas. Hude har gennem de seneste år konstateret, at der blandt iværksættere er en vigende tendens i forhold til at beskytte deres rettigheder. IPR-virksomheden har analyseret de input virksomheden har fået fra iværksættermiljøerne, og der er nogle ret tydelige signaler, der ikke kan misforstås.

”Iværksættere nedprioriterer rettigheder, når budgettet skal gå op. Og beskyttelse af rettigheder bliver opfattet som led i en besværlig og langtrukken proces. Derfor er det vigtigt for os fortsat at sikre vores dygtige iværksættere konkurrencedygtige produkter. Både i form af overskuelige og gennemsigtige priser, samt et forløb, hvor iværksætterne kan stole på, at vi tager os af alt det besværlige,” understreger Marianne Johansen.

”Iværksætteri med Chas.Hude” er primært målrettet en gruppe iværksættere, der befinder sig i de tidligste stadier, og arbejder med at udvikle metoder eller produkter, der løser samfundsmæssige problemer inden for fx klima, miljø, infrastruktur, sundhed, energi eller måske noget helt nyt, som ingen har tænkt på før.

Se mere på Facebook her

Fakta om ”Iværksætteri med Chas.Hude”:

Vores ønske er at hjælpe iværksættere, der har ideer, som kan hjælpe os alle sammen. Vi vil hjælpe dem
med at få styr på deres rettigheder, så de lettere kan sikre nødvendige investeringer samt frihed til at promovere og sælge deres produkter. Hvis det er dig, så er vores mission følgende:

• Vi vil hjælpe dig med at undgå, at du kommer til at fortælle om din ide på en måde, som gør, at du ikke længere har mulighed for at opnå patentbeskyttelse af – og dermed en eneret til - den.

• Vi vil hjælpe dig med at undgå, at du bruger tid på at udvikle et brand og derefter penge på at få dette trykt på produkter osv. for senere at opdage, at du må stoppe al brug og eventuelt destruere produktlagre, fordi varemærket allerede tilhører en anden.

• Vi vil hjælpe dig med at sikre, at det design, som du har brugt tid og kræfter på at udvikle, ikke kan kopieres af andre.

• Vi tilbyder et uforpligtende møde uden beregning.