Bianca Bothmann

European Patent Attorney

M: +45 27 74 34 75

bb@chashude.com

Uddannelse

MSc. Biomedical Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet, 2012
European Patent Attorney, 2016

Medlemsskaber

ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys)

EPI (European Patent Institute)

Rådgivning

Bianca rådgiver om alle IP-spørgsmål inden for det mekaniske område. Hun har en baggrund som Civilingeniør i Medicinsk teknologi. Bianca kom til Chas. Hude A/S 2019 og har arbejdet i IPR-rådgiverbranchen siden 2012.

Bianca tager sine kunder i hånden og rådgiver dem hele vejen igennem patenteringsprocessen. Ikke kun i Europa, men ligeledes i samarbejde med nationale agenter i hele verdenen. Dette omfatter rådgivning vedrørende patenterbarhed og forretningsstrategier, udarbejdelse af patentansøgninger og behandling af ansøgninger overfor Den Europæiske Patentmyndighed.

Især fokus på forretningsstrategi og hvordan IP kan fungere som værdi for virksomheden, er et område Bianca er specielt interesseret i. Som aktiv indenfor startup-miljøet, brænder hun for at hjælpe iværksætterne navigere indenfor den vanskelige IP verden.

Når hun ikke har sin daglige gang hos Chas. Hude, arbejder Bianca for hele IP branchens fremme og uddannelse som bestyrelsesmedlem hos ADIPA (Association of Danish Patent Attorneys) og DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse).