Bianca Bothmann

European Patent Attorney

M: +45 27 74 34 75

bb@chashude.com

Bianca Bothmann rådgiver om alle IP-spørgsmål inden for det mekaniske område. Hun har en baggrund som civilingeniør i Medicinsk teknologi.

Bianca tager sine kunder i hånden og rådgiver dem hele vejen igennem patenteringsprocessen. Både i Europa og i resten af verden via samarbejde med nationale patentagenter.

Rådgivningen omfatter patenterbarhed og forretningsstrategier, udarbejdelse af patentansøgninger og behandling af ansøgninger overfor Den Europæiske Patentmyndighed.

Bianca sætter i sin rådgivning særligt fokus på forretningsstrategi og på hvordan IP kan være værdiskabende for virksomheden. Som aktiv inden for startup- og iværksættermiljøet, brænder hun for at hjælpe iværksættere med at navigere inden for den komplekse IP-verden. Bianca rådgiver iværksættere under idéfasen, opstarten og etableringen, så der kan blive taget hånd om de afgørende rettigheder i tide.

Patentering af grøn teknologi er også et af Biancas specialer. Hun har flere kunder inden for feltet, som hun bistår med at beskytte banebrydende innovation og dermed understøtte den grønne omstilling.

Bianca arbejder også for hele IP-branchens fremme og uddannelse som bestyrelsesmedlem hos ADIPA (Association of Danish Patent Attorneys) og DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse).

Bianca er desuden tilknyttet som patentrådgiver i forbindelse med Erhvervsministeriets patentvoucher-ordning. 

Ratings

”Notable practitioner”, IP Stars, ManagingIP (2023)

Karriere

European Patent Attorney, Chas. Hude, 2019 -
European Patent Attorney / Patent Attorney / Patent Attorney Trainee, AWA Patent, 2012 - 2019

Uddannelse

European Patent Attorney, 2016

MSc. Biomedical Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet, 2012

Medlemskaber / Bestyrelsesposter

Bestyrelsesmedlem, ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys)
Bestyrelsesmedlem, DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse)
EPI (European Patent Institute)