21. december 2020

Anderledes julemiddag

Så er der nyt indlæg på Patentkontoret-bloggen af vores kollega Louise Floor Frellsen. Denne gang handler det om et patent KFC tog i 1967 på at stege kylling under tryk.

De fleste af os kommer jo nok til at holde en anderledes jul i år, end vi oprindeligt havde tænkt.

Når nu man skal lave noget om, kan man jo passende lade sig inspirere af, hvordan andre fejrer jul rundt omkring i verden. Mange har nok hørt om, at det er en tradition i Japan at spise fastfood til jul – ofte specifikt friturestegt kylling fra KFC.

Men selvfølgelig er KFC ikke dem, der har opfundet at friturestege kylling (eller anden fugl), det har ældgamle kulturelle aner. Men hvorfor er det så lige KFC, der har vundet frem som brandet man associerer med den ret?

Læs blogpostet og kommentarer på Ingeniøren

 

Louise Floor Frellsen

Patent Attorney

T: +45 33 19 34 73
M: +45 27 74 34 73
E: lff@chashude.com