22. juni 2020

Briller der ikke glider

Vores kollega Louise Floor Frellsen har endnu engang blogget på ing.dk. Denne gang handler det om løsninger til at holde brillerne oppe.

Nu hvor Danmark er ved at åbne op igen, og vi skal lære at færdes med forsigtighed i det offentlige rum, må jeg indrømme, at jeg personligt oplever den største udfordring i form af ikke at komme til at røre ved mit eget ansigt hele tiden.

Jeg faldt over en artikle, der fortalte, at jeg ikke er den eneste med den udfordring. Folk rør i gennemsnit sig selv i ansigtet 23 gange i timen, så det er små 400 gange i døgnet(s vågne timer), man skal stoppe sig selv.

Men der hvor det er allersværest for mig at holde fingrene på god afstand af mine slimhinder, er når mine briller glider, og jeg bare gerne vil skubbe dem på plads igen.

Der findes jo forskellige løsninger, så som at holde dem på plads med elastikker, men det kan jo også stramme og irritere.

John Rose fandt i 2004 på en mere permanent løsning: Brillepiercingen – originaltitel ”Frameless glasses attaching to body”.

Læs blogpostet og kommentarer på Ingeniøren

 

Louise Floor Frellsen

Patent Attorney

T: +45 33 19 34 73
M: +45 27 74 34 73
E: lff@chashude.com