01. marts 2021

Tvungen udvikling i rivende fart

Så er der nyt indlæg på Patentkontoret-bloggen af vores kollega Louise Floor Frellsen. Denne gang handler det om, hvordan COVID-19 tvinger udvikling i rivende fart. Læs om hvordan eksamensformatet for at blive kvalificeret som europæisk patentrådgive er blevet ændret for første gang siden, at det blev introduceret tilbage i 1977.

Dagens blog går online samtidig med, at min første eksamen i forløbet frem mod at blive kvalificeret som europæisk patentrådgiver (EPA, European Patent Attorney) begynder. Men bare rolig, det er kun et skridt i en langvarig proces, og jeg har meget at lære endnu, som jeg fortsat kan udbrede mig om på vejen.

Min første eksamen er også den første EPA-relaterede eksamen, der nogensinde er blevet afholdt online. (De afsluttende eksamener for dem, der er længere i forløbet, følger i de kommende dage).

Sidste år skulle anden fase af et pilotprogram, der tillod nogle deltagere at skrive eksamen på computer, være løbet af staben. Desværre blev sidste års eksamen som så meget andet aflyst på grund af COVID-19 pandemien.

Læs blogpostet og kommentarer på Ingeniøren

 

Louise Floor Frellsen

Patent Attorney

T: +45 33 19 34 73
M: +45 27 74 34 73
E: lff@chashude.com