Patent, patenter og IPR hos Chas. Hude

Stillingsopslag: IP administrator med sproglig baggrund og IPR-erfaring

Chas. Hude A/S søger en dygtig og systematisk administrator, som kan håndtere en bred vifte af opgaver professionelt og målrettet til vores kontor i København.

Vi søger en administrator til vores kontor i København.

Hvem er du?

Hvis du har sikker sprogsans og arbejder systematisk og detaljeorienteret, kan du blive en del af et stærkt og professionelt team.

Vi ser gerne, at du har en sproglig baggrund, eller at du som minimum er vant til at kommunikere på engelsk i skrift og tale, Har du erfaring inden for IPR vil det være en fordel. Som person er du serviceminded, glad og udadvendt og god til at bevare overblikket, når tingene går stærk.

Hvordan er jobbet?

Dine primære arbejdsopgaver vil være at foretage fornyelser af vores kunders varemærker, overdragelser samt navne- og adresseændringer, herunder oprettelse af sager, registrering af post, sagsbehandling m.v. Derudover vil der være administration i forhold til vores kunders opretholdelse af deres patenter.

Hvad tilbyder vi?

Som administrator får du et spændende og alsidigt job med en høj grad af personlig frihed og et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der matcher dine kompetencer og erfaring. Chas. Hude A/S lægger vægt på, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du vide mere om stillingen?

Vil du vide mere, kan du kontakte seniorpartner/teamleder Brit Olesen på 5199 3476.
Send din ansøgning til bo@chashude.com.

Vi afholder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Brit Olesen - QIPA (Qualified Intellectual Property Administrator

Brit Olesen

Seniorpartner
IP Administrator (QIPA)
Team Leader

T: +45 33 19 34 76
M: +45 51 99 34 76
bo@chashude.com