Patent, patenter og IPR hos Chas. Hude

Stillingsopslag: Patent Attorney

Chas. Hude A/S søger en faglig og kommerciel velfunderet European Patent Attorney med speciale i Engineering & IT (software) til vores kontor i  Aarhus eller København.

Som Patent Attorney er du medansvarlig for varetagelsen af egen kundeportefølje. Herunder betjening af eksisterende kunder, og i mindre grand udbygning af porteføljen med tilføjelse af nye kunder. Din direkte reference bliver til Chas. Hude A/S’ CEO og patentafdelingens seniorpartner.

I forlængelse af disse ansvarsområder tilsikrer du en fortsat videreudvikling af processer og arbejdsgange. Herved bidrager du kollektivt såvel som individuelt til virksomhedens videre vækst. Det gør du ved at omsætte strategi til handlingsorienteret praksis i tæt samarbejde med dine kolleger.

På samme måde tiltrækker og betjener du nye kunder med et øget fokus på relationer og netværk. Derudover bidrager du aktivt i udvikling og afholdelse af salgs- og marketingaktiviteter.

I arbejdet med dette skaber du overblik og prioriterer selvstændigt dine arbejdsopgaver. Du formidler ny viden og sparrer med dine kolleger, hvorved viden bliver en central præmis for kompetenceudvikling.

På samme måde tiltrækker og betjener du nye kunder med et øget fokus på relationer og netværk. Endvidere bidrager du aktivt i udvikling og afholdelse af salgs- og marketingaktiviteter f. eks til videndeling gennem din deltagelse i webinarer.

Dine primære ansvarsområder kan derfor sammenfattes til:

  • At fastholde og yde strategisk patentrådgivning til eksisterende kunder
  • At tiltrække og servicere nye kunder
  • At have interesse i at medvirke i udvikling og afholdelse af salgs- og marketingaktiviteter

Patent Attorney med speciale i Engineering & IT (software)

Som Chas. Hude A/S’ nye patentrådgiver kommer du med erfaring fra IPR-rådgivning, ligesom du er kreativ og akkvisitiv ved at tilføre nye kunder til porteføljen.

Du trækker derfor på konkret erfaring fra rådgiverbranchen eller industrien, ligesom du kommer med en stor faglig ballast inden for fagområderne Engineering & IT (software); gerne med en relevant ph.d., hvorfor du er i stand til at gå i dialog med forskere på et højt specialiseret niveau.

Samtidig repræsenterer du stærke, kommunikative egenskaber, herunder særligt i forhold til argumentationsdisciplinen, hvor du agerer professionelt på dansk såvel som engelsk i skrift og tale.

Endelig er du i stand til at indtage en kreativ tankegang, hvorfor du evner at anskue sager fra flere vinkler.

Vil du vide mere om stillingen?

Kontakt konsulent Ole Weiss på telefon 40 57 65 55  for mere information.

Hvis du vil søge jobbet, klik på knappen nedenfor.
Rekrutteringsprocessen håndteres af konsulenthuset Mindweiss.

Vi afholder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse snarest muligt.