På sikker kurs

Hos Chas. Hude arbejder vi ud fra en ambitiøs vision og bygger på faste værdier. Derfor får du rådgivning på sikker kurs.

Med over 120 års erfaring i bagagen står Chas. Hude på sikker grund, når det gælder rådgivning om immaterielle rettigheder. Det forhindrer os ikke i også at se fremad og sætte os nye og ambitiøse mål på vores kunders vegne. Erfaring og fremsyn i balance er det bedste udtryk for Chas. Hude-ånden.

Vores vision

Vi vil være den mest engagerede og innovative IPR-rådgiver i branchen.

Vi anvender vores kompetencer effektivt til at skabe værdi for vores kunder. Med udgangspunkt i kundernes behov.

Vores værdier

Vi har få men nøje udvalgte værdier, som vi baserer vores arbejde på. Og vi lægger vægt på, at værdierne folder sig ud i konkrete handlinger. Værdierne skal leves og efterleves.

Engagerede
Vi udfører vores arbejde med stolthed og entusiasme. Vi engagerer os i vores relationer til kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Hos os oplever du derfor både nærværende og handlingsorienteret rådgivning, der bygger på dialog og et forpligtende fællesskab.

Innovative
Vi rådgiver vores kunder om at optimere værdien af deres opfindelser, varemærker og designs. Vi er selv nyskabende og søger altid at tænke nyt i forhold til kundeservice samt produkt-, medarbejder- og forretningsudvikling.

Værdiskabende
Vores rådgivning handler om at sikre immaterielle rettigheder og i lige så høj grad om at udvikle dem til forretning. I dialog med kunderne – og med udgangspunkt i deres strategier, ambitioner og behov – skaber vi værdi sammen.