IPR med strategisk perspektiv

Velkommen i krydsfeltet mellem forretning, teknik og jura. Strategisk IPR er vores hjemmebane.

Håndtering af immaterielle aktiver rummer nøglen til forretningsmæssig succes, men det kræver et strategisk perspektiv på området, og der skal flere faglige discipliner i spil for at få det maksimale udbytte.

Synergi gennem tværfagligt samspil
Vellykket håndtering af immaterielle rettigheder kræver et kompetent samspil mellem forretning, teknik og jura. For at opnå den fulde synergi skal alle tre elementer håndteres med fokus på at indfri forretningsstrategien. Det handler altså ikke alene om at optimere værdien af de immaterielle aktiver, men også om at bruge disse aktiver til at understøtte forretningsudviklingen og dermed optimere værdien af forretningen.


Fremdrift gennem fem faser

En vellykket og dynamisk IPR-strategi består typisk af flere faser for at sikre fremdrift og resultater.

De tre grundlæggende faser i en IPR-strategi handler om identifikation, beskyttelse og håndhævelse af immaterielle aktiver. Det er tre trin på vej mod at sikre virksomhedens aktiver, udnytte investeringen optimalt og gøre sig mindre sårbar i fremtiden.

Sideløbende handler det om overvågning af markederne. Denne fjerde fase ligger som et fundament under hele IPR-strategien, og som det femte og sidste element arbejder vi hos Chas. Hude altid ud fra virksomhedens egen forretningsstrategi.

Kontakt Chas. Hude og få en introduktion til elementerne i strategisk IPR. Vi sætter gerne emnet i relation til dine konkrete forretningsmæssige udfordringer.

Jesper Mark Wenzel

Partner, European Patent & Design Attorney

T: +45 33 19 34 70
M: +45 27 74 34 70
E: jmw@chashude.com