Alexander Gantzler Døssing

Partner
Lawyer, LL.M.
European Trade Mark & Design Attorney

M: +45 27 74 34 40

aga@chashude.com

Alexander Gantzler Døssing arbejder primært med strategisk rådgivning om beskyttelse og håndhævelse af varemærker og designrettigheder.

Alexander rådgiver danske og udenlandske virksomheder om varemærke- og designbeskyttelse, undersøgelser og analyser, krænkelsesvurderinger, forhandlinger og aftaler, produktefterligninger, onlinekrænkelser, markedsførings- og konkurrenceret, IPR-strategi og håndhævelse af IP-rettigheder.

Han har flere års erfaring som IPR-rådgiver og har specialiseret sig i at beskytte og håndhæve virksomheders brand, design og teknologi både inden- og udenretsligt.

Alexander er stærkt fokuseret på de kommercielle aspekter i sin rådgivning og arbejder løsningsorienteret mod det bedst mulige praktiske resultat.

Alexander har igennem sin karriere bistået en række af landets førende tekstilvirksomheder i international varemærkestrategi og -håndhævelse, herunder i forhold til rettighedshåndhævelse online og toldovervågninger.

Hertil har Alexander repræsenteret flere af sine klienter vedrørende tvister om domænenavne ved Klagenævnet for Domænenavne.

Alexander er en del af flere danske og internationale netværk, f.eks. den europæiske varemærkeorganisation ECTA’s designkomité, der har fokus på faglig og politisk udvikling af designrettighedsområdet, som brancheorganisation for europæiske rådgivere og rettighedshavere.

Karriere

Partner, Lawyer, Chas. Hude, 2022 -

Advokatfuldmægtig / Advokat, Patrade, 2018 - 2022

Uddannelse

European Trade Mark & Design Attorney, 2021

Advokat, 2021

Cand. jur. (LL.M), Aarhus Universitet, 2016

Medlemskaber

Advokatsamfundet

INTA (International Trademark Association)

ECTA (European Communities Trademark Association)

ECTA Design Committee 

ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys)