Hvordan tager man patent på en ide hjælper vores rådgivere dig med

Strategisk rådgivning, der skaber værdi

Vi tilbyder professionel, strategisk rådgivning om patenter, varemærker og designbeskyttelse, brugsmodeller og kommercialisering af viden og teknologi.

Vi tror på solid rådgivning gennem tæt samarbejde. Derfor engagerer vi os i vores kunder, og sammen skaber vi værdi om den enkelte idé.

Vi rådgiver om alle aspekter inden for patenter, varemærker og design – fra de første tanker til det endelige produkt. Og vi forsvarer dine rettigheder overfor dem, der krænker dine produkter, ydelser eller opfindelser.

Det har vi gjort med succes siden 1896.

Vores grundlag

Chas. Hude er blandt de førende varemærke- og patentrådgivere i Danmark. 

Hos os går fornyelse og tradition hånd i hånd. Vi er drevet af et ønske om at være med til at forme fremtidens varemærker, patenter og design. Vores rådgivning leveres traditionen tro med professionel ekspertise, nøjagtighed og kvalitet kombineret med stærkt personligt engagement.

I mere end 120 år har vi hjulpet danske og udenlandske virksomheder, universiteter, forskningsinstitutioner, iværksættere og enkeltopfindere med at realisere deres immaterielle potentiale.

Vi kan gøre det samme for dig.

Designbeskyttelse og varemærker har Chas. Hude rådgivet om siden 1896

Manden bag navnet

Chas. Hude blev grundlagt af Charles Christian von der Hude i 1896. I dag – mere end 100 år senere og mere end 30 rådgivere større – er Chas. Hude en af de førende danske virksomheder inden for rådgivning om varemærker, patenter og designbeskyttelse.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Tag en snak med en af vores rådgivere. De har blik for mulighederne i din idé og kan stille dig de rette forretningskritiske spørgsmål. Sammen finder vi den beskyttelse, som passer til dig og din forretning. 

Book et uforpligtende møde med os nu.

Varemærker eller immaterielle rettigheder guider Chas. Hude A/S dig igennem

Vores ledelse

Chas. Hude A/S ledes af en bestyrelse og en direktion bestående af direktør Jens Bille Bergholdt, som har ansvar for den daglige ledelse.