Strategisk rådgivning der skaber værdi

Professionel og strategisk rådgivning om patenter, brugsmodeller, varemærker og designbeskyttelse, ophavsret og kommercialisering af viden og teknologi.

Vi tror på solid rådgivning gennem tæt samarbejde. Vores mål er helhedsorienteret rådgivning under hele processen. Derfor engagerer vi os i relationen og dialogen til vores kunder, for sammen at skabe værdi om den enkelte idé. 

Vi beskytter, overvåger, håndhæver og forsvarer vores kunders immaterielle rettigheder. Derudover omsættes dine idéer, viden og teknologi til forretning, når vi også tilbyder rådgivning i kommercialisering, markedsføring og forretningsstrategi. 

Vi rådgiver om alle aspekter inden for patenter, IPR, brugsmodeller, varemærker og design – fra de første tanker til det endelige produkt. Og vi forsvarer dine immaterielle rettigheder overfor dem, der krænker dine produkter, ydelser, opfindelser eller ophavsret.

Det har vi gjort med succes siden 1896.

Vores grundlag

Chas. Hude er blandt de førende varemærke- og patentrådgivere i Danmark. 

Hos os går fornyelse og tradition hånd i hånd. Vi er drevet af et ønske om at være med til at forme fremtidens varemærker, brugsmodeller, patenter og design. Og ikke mindst ophavsret og IPR. Vigtigst af alt: at rådgive og beskytte vores kunders immaterielle rettigheder. Vores rådgivning leveres traditionen tro med professionel ekspertise, nøjagtighed og kvalitet kombineret med stærkt personligt engagement.

I mere end 125 år har vi hjulpet danske og udenlandske virksomheder, universiteter, forskningsinstitutioner, iværksættere og enkeltopfindere med at realisere deres immaterielle potentiale.

Vi kan gøre det samme for dig.

Designbeskyttelse og varemærker har Chas. Hude rådgivet om siden 1896

Manden bag navnet

Chas. Hude blev grundlagt af Charles Christian von der Hude i 1896, der altid blev kaldet Chas. Deraf opstod firmanavnet Chas. Hude. I over 50 år var han aktiv i Chas. Hude. Et solidt fundament blev skabt med patent som omdrejningspunktet.  

I dag er Chas. Hude blandt de førende danske virksomheder inden for rådgivning om varemærker, patenter, brugsmodeller, ophavsret, IPR-rettigheder og designbeskyttelse.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Registrerede varemærker, IPR eller ophavsret? Spørgsmålene kan være mange, vi har svarene. Medarbejderne er Chas. Hudes vigtigste ressource med viden og engagement i højsædet.

Tag derfor en snak med en af vores rådgivere. Hvad end det er råd om dit varemærke eller kommerciel rådgivning. De har blik for mulighederne i din idé og kan stille dig de rette forretningskritiske spørgsmål. Sammen finder vi den beskyttelse, som passer til dig og din forretning. 

Book et uforpligtende møde med os nu.

Vores ledelse

Chas. Hude A/S ledes i det daglige af en bestyrelse og en direktion.