Kunderne har ordet...

"Hos Chas. Hude oplever vi dedikerede og tilgængelige rådgivere, der med forretningssans er med til at styrke vores position." (Erik Johannes Møller, direktør, Nordisk)

Når det gælder vurderingen af vores resultater, er kunderne de sande eksperter. Her får de ordet.

Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder, forskningsinstitutioner, universiteter, iværksættere og opfindere, deriblandt mange markante virksomheder med kendte varemærker og produkter.

Vi har samlet en række kundehistorier, der belyser vores rådgivning om patenter, varemærker og design, og hvordan vi ser arbejdet som et centralt element i virksomhedernes forretningsstrategi.

Carmen Curlers

Carmen Curlers

De elektriske papillotter ramte i 1960’erne tidsånden og hårmoden i en sådan grad, at produktet blev en kæmpe kommerciel succes i hele verden.

Nordisk

Nordisk

Friluftsliv rimer på telt og sovepose. Nordisk er garant for den aktive outdoor-oplevelse med et væld af gennemtænkte og innovative produkter til friluftslivet.

Canairi

Canairi

En innovativ indeklimamåler til væggen udformet som en gul kanariefugl har taget markedet med storm. Designproduktet blev forud for lancering produktbeskyttet.

Pure Oceans

Pure Oceans

Varemærkesager kan ende dyrt uden den rette rådgivning. Det erfarede Michael Keller Jørgensen fra Pure Oceans, da den lille NGO stod overfor krav om at trække deres varemærke i form af logo og navn tilbage.