Styrk værdien af din innovative idé

Et patent, et varemærke eller en designbeskyttelse er et kvalitetsstempel, der kan styrke værdien af din idé og beskytte den mod konkurrenterne på markedet.

Vi rådgiver om alle aspekter inden for patenter, varemærker og design – fra de første tanker til det endelige produkt.

Derfor kan du altid spørge os, hvis du er i tvivl om, hvilken form for beskyttelse, der er den rette, når du vil kommercialisere din idé, dine tekniske opfindelser eller dine særlige forretningskendetegn.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi kan rådgive dig.

Vores services

Vi sikrer idéer, opfindelser og produkter ved at søge om at få dem registreret som varemærker, patenter eller design. Klik på en af vores services for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos os er der ingen dumme spørgsmål ...

Vi får mange spørgsmål om patenter, varemærker og design. Dem har vi samlet her, så du blandt andet kan finde svar på forskellen mellem et patent, et varemærke og et design, og om det kræver strategisk rådgivning at ansøge om en designbeskyttelse.

Få strategisk og rettidig IPR-beskyttelse

IPR TOTAL™ er vores løfte om rådgivning, der tager udgangspunkt i dit behov for beskyttelse. Sammen skaber vi den løsning, der skaber størst værdi for din forretning lige nu og på længere sigt.

Vores rådgivere guider dig trygt igennem de første overvejelser og senere i produktudviklingen kan de foretage alle nødvendige undersøgelser og ansøgninger for at sikre dit produkt.