Patent eller varemærke behøver du ikke at stå alene med

Styrk værdien af din innovative idé

Et patent, et varemærke eller en designregistrering er et kvalitetsstempel, der kan styrke værdien af den idé og beskytte den mod kopister.

Vi rådgiver om alle aspekter indenfor patenter, varemærker og design – fra de første tanker til det endelige produkt. Derfor kan du altid spørge os, hvis du er i tvivl om, hvilken form for beskyttelse er den rette, når du vil kommercialisere din idé, dine tekniske opfindelser eller dine særlige forretningskendetegn.

Læs mere om, hvordan vi kan rådgive dig.  

Vores services

Vi sikrer idéer, opfindelser og produkter ved at søge om at få dem registreret som varemærker, patenter, design eller brugsmodeller. Klik på en af vores services for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos os er der ingen dumme spørgsmål

Vi får mange spørgsmål om patenter, varemærker og design. Dem har vi samlet her, så du blandt andet kan finde svar på forskellen mellem et patent, et varemærke og et design, og om det kræver strategisk rådgivning at ansøge om en designbeskyttelse.

IPR er vores rådgivere specialiseret i til at se klart for dig

Få strategisk og rettidig IPR-beskyttelse

IPR TOTAL™ er vores løfte om rådgivning, der tager udgangspunkt i dit behov for beskyttelse. Sammen skaber vi den løsning, der skaber størst værdi for din forretning lige nu og på længere sigt.

Vores rådgivere guider dig trygt igennem de første overvejelser. Senere i produktudviklingen kan de foretage alle nødvendige undersøgelser og ansøgninger for at sikre dit produkt.