19. januar 2023

Idérig? Beskyt din forretning

Er du iværksætter, og vil høre mere om, hvordan du kan sikre dit design, din idé eller dit varemærke?

Kontakt patentrådgiver Bianca Bothmann eller varemærkeekspert Alexander Gantzler Døssing og book et gratis rådgivningsmøde. Her gennemgår vi dine muligheder og eventuelle udfordringer i forhold til beskyttelse og håndhævelse af dine innovative idéer og særlige forretningskendetegn. Vi kan også hjælpe dig med at lægge en IPR-strategi, som er et godt kort at have på hånden i forhold til at rejse kapital.

Iværksætterånd

Hos Chas. Hude rådgiver vi mange iværksættere og start-ups. Manden bag vores lidt spøjse firmanavn, Charles von der Hude, var selv en driftig iværksætter i sin samtid. I 1896 etablerede han et af landets første patentbureauer blot to år efter, at den danske patentlov så dagens lys. Han var – som vi er i dag – passioneret optaget af at beskytte innovative idéer og originale opfindelser. 

Opfindsom

Opfindsom

Vi har gennem tiden rådgivet mange idérige og opfindsomme iværksættere og start-ups, blandt andet Carmen Curlers, der tilbage i 1960’erne skabte et af danmarkshistoriens største iværksættererhvervseventyr med den elektriske papillot. I dag rådgiver vi blandt andet iværksættere som Canairi, der står bag en innovativ indeklimamåler og Greenbow, der som Danmarks nye grønne elselskab vil gøre det nemt at være elbilsejer. 

Innovation skaber udvikling

I Danmark har vi brug for ambitiøse iværksættere, hvis vi skal blive ved med at udvikle os og leve af den gode entreprenørånd. Hos Chas. Hude har vi gennem mere end 125 år ført an inden for rådgivning om immaterielle rettigheder. Vores passion er patenter, varemærker og designrettigheder. Vi rådgiver iværksættere under idéfasen, opstarten og etableringen, så der kan blive taget hånd om de afgørende rettigheder i rette tid. Kun på den måde kommer de innovative idéer dem til gode, der fostrer dem.

Kontakt os
Vi hjælper startup-virksomheder og iværksættere med produktbeskyttelse og IPR-strategi. Det er nemlig afgørende at indtænke immaterielle rettigheder som en vital del af forretningsstrategien.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Bianca Bothmann

Bianca Bothmann

European Patent Attorney

M: +45 27 74 34 35
E: bb@chashude.com