01. august 2023

Ny rådgiver til Chas. Hude

European Patent Attorney Theis Peter Hansen er netop tiltrådt en stilling som patentrådgiver hos Chas. Hude.

Theis Peter Hansen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU, med speciale inden for optik efterfulgt af en erhvervsPhD. hos Crystal Fibre A/S, i dag NKT Photonics. Før han kastede sig over patentområdet, var han i et par år tilknyttet DTU som forsker. Så det er en højtspecialiseret og erfaren patentrådgiver vi nu får retur som kollega.

Teknologisk spænder Theis’ kompetencer vidt. Blandt specialeområderne er fysik, optik, mekanik, elektronik, software, offshore og vindmølleteknologi. 

Hos Chas. Hude har Theis særligt fokus på sagsbehandling af patentansøgninger over for myndighederne i ind- og udland, som han bistår vores danske og internationale kunder med.

Velkommen retur

Velkommen retur

Vores nye patentrådgiver er en gammel kending af Chas. Hude-huset.

European Patent Attorney Theis Peter Hansen var nemlig i perioden 2007 - 2010 en del af Chas. Hude-familien, hvor han deltog i vores Patent Academy, der uddannede europæiske patentagenter. Det er derfor en sand fornøjelse nu igen at have Theis med på patentholdet.

Strategisk patentrådgivning

Vi yder strategisk og personlig rådgivning om patenter, varemærker og design. Sammen med kunder og kolleger forøger vi værdien af innovative idéer, tekniske opfindelser og forretningskendetegn. Det har vi gjort siden 1896.

Læs mere om vores patentrådgivning.

Theis Peter Hansen

Theis Peter Hansen

European Patent Attorney

M: +45 61 30 08 42
tph@chashude.com