10. januar 2024

Ny rådgiver til Chas. Hude

European Patent Attorney Julie Maria Lykke er netop tiltrådt en stilling som patentrådgiver hos Chas. Hude.

Julie Maria Lykke er uddannet Cand.scient fra Aarhus Universitet med speciale inden for astrofysikken. Før hun kastede sig over patentområdet, tog Julie en Ph.d-grad fra Københavns Universitet, også med astrofysikken som det centrale omdrejningspunkt.

Teknologisk spænder Julies kompetencer bredt. Blandt de tekniske specialer er elektronik, software, fotonik, fysik, optik og medicinsk udstyr.

Erfaren patentrådgiver
Julie har solid erfaring som patentrådgiver for både iværksættere, SMV’er og store internationale virksomheder med store patentporteføljer. Siden 2016 har hun beskæftiget sig med rådgivning inden for patentområdet. I 2021 bestod hun den europæiske patentagenteksamen.

Hos Chas. Hude har Julie særligt fokus på indsigelser, appeller, krænkelsesvurderinger, IP-strategier, retssager og generel patentering.

Strategisk patentrådgivning

Strategisk patentrådgivning

Vi yder strategisk og personlig rådgivning om patenter, varemærker og design. Sammen med kunder og kolleger forøger vi værdien af innovative idéer, tekniske opfindelser og forretningskendetegn. Det har vi gjort siden 1896.

Julie Maria Lykke

Julie Maria Lykke

European Patent Attorney

M: +45 27 74 34 52
jml@chashude.com