Ruxandra Olteanu

IP Administrator
European Design Attorney

T: +45 33 19 34 62

rol@chashude.com

Rådgivning

Ruxandra Olteanu er specialiseret inden for IP-administration og designstrategi.

Med en faglig baggrund som European Design Attorney og mange års virke inden for IP, bistår Ruxandra vores kunder med porteføljeadministration af IP-rettigheder samt rådgiver om designrettigheder.

Ruxandra har en bred erfaring i forhold til rådgivning om designbeskyttelse og har gennem årene været med til at sikre designrettigheder for virksomheder inden for mange forskellige brancher, fx inden for møbel- , fitness- og teknologibranchen.

Ruxandra vurderer i hvilket omfang dit design kan beskytte dine produkter, og rådgiver om hvilken type tegninger/billeder, der bedst kan beskytte lige præcis de træk, som du synes er mest relevante. Hun har derudover specialiseret sig i designlov fra forskellige lande, så hun hurtigt og effektivt kan lave en designstrategi for dine produkter og dit brand.

Med en designregistrering kan du forsvare dit produkts udseende mod kopiering og efterligninger fra konkurrenter. En designbeskyttelse giver dig nemlig en eksklusiv eneret til designet i op til 25 år.

Læs mere om designbeskyttelse.

Uddannelse

European Design Attorney, 2022
MA Culture, Communication and Globalization, Specialization: Consumption and Market Communication, Aalborg Universitet, 2015

Karriere

European Design Attorney / IP Administrator, Chas. Hude, 2022 -
European Design Attorney / Designkonsulent, Gurdian IP Consulting, 2016 - 2022
Varemærkespecialist, Weizmann Ariana & Partners, 2010 - 2013