"Hos Chas. Hude oplever vi dedikerede og tilgængelige rådgivere, der med forretningssans er med til at styrke vores position på markedet."

Erik Johannes Møller, direktør, Nordisk

Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder, forskningsinstitutioner, universiteter, iværksættere og opfindere, deriblandt mange markante virksomheder med kendte varemærker og produkter.

Vi har samlet en række kundehistorier, der belyser vores rådgivning om patenter, varemærker og design, og hvordan vi ser arbejdet som et centralt element i forretningsstrategien.

 

AeroGuest

AeroGuest

Dansk traveltech-virksomhed er klar til at digitalisere turismeindustrien med en SaaS platform, der gør hotellivet nemmere. Ambitionen er at sætte standarden for mobile hospitality

Greenbow

Greenbow

Danmarks nye grønne elselskab vil gøre det nemt at være elbilsejer. Selskabets ambition er nemlig at skabe et overblik for elbilister - både i hjemmet og på farten.

Carmen Curlers

Carmen Curlers

De elektriske papillotter ramte i 1960’erne tidsånden og hårmoden i en sådan grad, at produktet blev en kæmpe kommerciel succes i hele verden. Vi hjalp firmaet med både patenter og varemærker.

Nordisk Company

Nordisk Company

Friluftsliv rimer på telt og sovepose. Nordisk Company er garant for den aktive outdoor-oplevelse med et væld af gennemtænkte og innovative produkter til friluftslivet.

Birdie

Birdie

En innovativ indeklimamåler til væggen udformet som en gul kanariefugl har taget markedet med storm. Designproduktet blev forud for lancering produktbeskyttet.

Pure Oceans

Pure Oceans

Varemærkesager kan ende dyrt uden den rette rådgivning. Det erfarede Michael Keller Jørgensen fra Pure Oceans, da den lille NGO stod overfor krav om at trække deres varemærke i form af logo og navn tilbage.