06. september 2023

Mød os på TECHBBQ

Vi deltager på årets TECHBBQ på Lokomotivværkstedet i København den 13. - 14. september 2023.

Fire I’er går hånd i hånd på TECHBBQ, nemlig Innovation, inspiration, idéer og iværksætteri. Vi glæder os til igen i år at deltage. Bianca Bothmann og Alexander Gantzler Døssing er klar med gode råd om hvordan du kan styrke din forretning med patent-, varemærke- og designrettigheder.

Hylder de gode idéer
Hos Chas. Hude hylder vi iværksætteri og gode idéer. Vores grundlægger - Charles von der Hude - var selv en driftig iværksætter i sin samtid. I 1896 etablerede han et af landets første patentbureauer. Han var - som vi er i dag - passioneret optaget af at beskytte innovative idéer og originale opfindelser.

Vi har gennem tiden rådgivet mange idérige iværksættere og start-ups, blandt andet Carmen Curlers, der tilbage i 1960’erne skabte et af danmarkshistoriens største iværksætter-erhvervseventyr med den elektriske papillot. Chas. Hude bistod både Carmen Curlers med patenter og varemærkebeskyttelse i Danmark og udlandet.

Kort om TECHBBQ

Kort om TECHBBQ

TECHBBQ-konceptet blev udtænkt i 2012 af en mindre gruppe teknologientusiaster og iværksættere fra København og Aahus, der ønskede at skabe et særligt forum for teknologiske iværksættere. Ambitionen var et mødested til at netværke, udveksle idéer, inspirere hinanden og på den måde hjælpe hinanden med at vokse. I dag  er TECHBBQ vokset til Skandinaviens største og mest markante iværksætterevent af sin slags med over 7.500 deltagere, der kommer fra hele verden.

I dag rådgiver vi blandt andet iværksættere som Birdie, der står bag en innovativ og prisbelønnet indeklimamåler, smykkedesigneren Maria Black, Greenbow, der som Danmarks nye grønne elselskab vil gøre det nemt at være elbilsejer og Sirène, der har udviklet en tryghedsskabende alarm, der er forbundet til et community af Runners, klar til at hjælpe.

Iværksætter-seminar

Iværksætter-seminar

Tirsdag den 26. september 2023 inviterer vi i samarbejde med erhvervsorganisationen SMVdanmark til iværksætter-seminar. Her kan du høre spændende iværksættercases og oplæg om hvilken betydning patenter og varemærker spiller, når man som virksomhed vil sikre sig sine rettigheder og styrke sin forretning.

Kontakt os

Vi hjælper startup-virksomheder og iværksættere med produktbeskyttelse og IPR-strategi.

Vi tilbyder strategisk og værdiskabende rådgivning om alle aspekter inden for patenter og ophavsret, immaterielle rettigheder, varemærker og design, brugsmodeller og kommercialisering af viden og teknologi.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Bianca Bothmann

Bianca Bothmann

European Patent Attorney

M: +45 27 74 34 75
bb@chashude.com

 

Alexander Gantzler Døssing

Alexander Gantzler Døssing

Partner og European Trademark and Design Attorney

M: +45 27 74 34 40
aga@chashude.com