Sæt dig til rette blandt Chas. Hudes patentrådgivere

Her møder du branchens dygtigste

Vores rådgivning bygger på medarbejdernes faglighed, viden og engagement. Derfor investerer vi i vores medarbejdere, så vi kan tilbyde kunderne den bedst mulige rådgivning.

Hos Chas. Hude har vi fokus på medarbejdernes faglige og menneskelige kvalifikationer. Vi hylder selvstændighed, engagement og ordentlighed – både når vi rådgiver kunder, og når vi samarbejder om at løfte opgaverne. Det gør os til nogle af de dygtigste kolleger i branchen.

Vi er kendt for at udvikle og investere i vores medarbejdere. Til gengæld forventer vi, at du er fagligt nysgerrig og altid har appetit på at lære mere.

Med andre ord; du er selv med til at præge dit job, og du sætter barren for dine faglige udfordringer. 

Selv om adressen er flot, har vi en afslappet og uhøjtidelig kultur med højt til loftet, hvor vi byder gode idéer og nye forslag velkommen.

Er du vores nye kollega?

Vi er altid på udkig efter nye kolleger med høje ambitioner, som har lyst til at arbejde med nogle af branchens mest spændende IPR-opgaver.

Vi er drevet af ønsket om at være med til at forme fremtidens varemærker, patenter og design, og vi kæmper for vores kunders rettigheder.

Den mission skal du kunne tilslutte dig. Du skal være fagligt kompetent, men også besidde evnen og viljen til at formidle din viden og bruge den målrettet.

Hvis du også har et stærkt kommercielt blik og måske din egen kundeportefølje, hører vi gerne fra dig.

Ring til HR-chef Tina Lundgaard på (+45) 33 19 34 02 eller send din uopfordrede ansøgning på hr@chashude.com nu.

Vores ledige stillinger

European Patent Attorney med speciale i Engineering & IT
Patent Attorney med speciale i Engineering & IT

Kontakt HR-chef Tina Lundgaard i forbindelse med arbejde

Tina Lundgaard

HR-chef, direktionssekretær

T: +45 33 19 34 02
M: +45 51 99 34 02 
E: hr@chashude.com